Indmeldelse

Indmeldelse

Indmeldelse i AHK sker ved at udfylde indmeldelsesformularen her på hjemmesiden.
Du kommer til denne på hver holdside, under menupunkt [Tilmelding] eller via menupunktet [Tilmelding] øverst på hjemmesiden.

På holdsiderne viser også kontingentet, som vil blive opkrævet for det givne hold, dette vises ligeledes sammen med indmeldesformularen, når det givne hold er blevet valgt.
Kontingent opkræves og betales via AHK/Holdsport.

Bemærk; at når du trykker [Indsend] ifm indmeldesformularen accepterer du samtidig: AHKs Privatlivspolitik og Betingelser for indmeldelse.

Når du afsender indmeldelsen, får du en information om at være kommet på AHKs venteliste - dette er et udtryk for, at indmeldelsen er kommet ind i vores system: AHK/Holdsport, til videre behandling.

Når AHK modtager indmeldelsen, bestræber vi os på, at behandle den hurtigst muligt, hvilket normalt er inden for en uge (i sommerferieperioden, kan der dog gå længere tid).

Hvis der ikke er en venteliste til pågældende hold, oprettes spilleren på det pågældende hold i AHK/Holdsport, og der sendes information til den e-mail, der var angivet i indmeldelsen mht adgang til AHK/Holdsport.

Fra dette tidspunkt gælder prøveperioden, og man kan deltage i træningen.

Hvis man ikke ønsker at fortsætte efter prøveperioden, skal man inden dennes udløb udmelde sig fra AHK via AHK/Holdsport, som angivet her på hjemmesiden, ellers vil der blive opkrævet kontingent.

Når der er blevet betalt kontingent er man "rigtig" medlem i AHK, og man kan deltage i kampe og turneringer, selvfølgelig fortsætte med at deltage i træningen

Venteliste:

På visse hold har vi ventelister, da vi ønsker at tilbyde den rette nærhed og kvalitet i vores træning.

Når der bliver pladser på holdet vil vi kontakte dem, som står for tur på ventelisten om interessen stadig er der, inden den faktiske indmeldelse sker.

Holdkontingent

Der er i øjeblikket ikke tilknyttet et kontingent til dette hold