Klubnyheder

Rudersdal Cup 2019 Resultater

24. september 2019, 06.53

I weekenden 20-22. september deltog AHK’s U11-Piger, U13-Drenge, U13-Piger, U15-Drenge og U17-Piger i Rudersdal Cup, som blev afviklet i forskellige haller fordelt i Holte, Birkerød og Farum.

U11-Piger

Kamp 1: AHK – Furesø HK 4
Pigerne viste et utroligt godt forsvarsspil og et godt samspil i angrebet, og fik en komfortabel sejer på 10-4

Kamp 2: AHK – Holte IF 1
En tæt kamp der igen blev vundet på godt forsvarsspil, hvor spillerne assisterede hinanden, og et fantastisk samspil i angrebet, pigerne vinder 11-9

Kamp 3: AHK – FFI 2
Endnu en gang demonstrerer pigerne godt forsvarspil og gejst i angrebet, hvor det at finde muligheder for at holdet score mål, er i fokus. Pigerne vinder kampen 13-9.

U11-Pigerne var hermed vindere af gruppespillet og videre til kvartfinalen. Alt I alt en præstation som gjorde trænere og holdleder meget stolte, og især fordi pigerne demonstrerede solidt forsvarspil og en utrolig vilje i angrebet til at spille sammen, og lægge op til sine medspillere, så de kunne score mål, hvilket jo også betød at stort set alle spillere score et eller flere mål I løbet af lørdagens tre kampe.

Kvartfinale: AHK – Furesø HK 2
Søndag morgen stod det på kvartfinale mode Furesø HK 2, som også var kommet ubesejret videre fra gruppespillet, endda med nogle meget store sejre.
Pigerne viste igen meget godt forsvarsspil, men havde udfordringer i angrebet, da der blevet spillet med en meget hårdtpumpet håndbold, hvilket desværre betød at det ikke kom til for mange afslutninger.
Resultatet blev desværre til et nederlag: 4-8, men en absolut god demonstration af godt forsvars spil, da Furesø HK fik langt færre mål ind, end de havde gjort i deres foregående kampe.
Og så kan det også bemærkes at det var pigernes første nederlag i over 14 måneder.

U13-Drenge

Kamp 1: AHK - Holte IF 3
Et rigtig godt forsvar lagde grund for en sejr på 19-10 til drengene. Alle kæmpede rigtig godt i forsvaret som gjorde det muligt at løbe masser af kontra som førte til "nemme" mål. En sikker bagerste skanse i form af Julius gjorde det svært for modstandere. 

Kamp 2: AHK - Rødovre HK 2
En tæt kamp der blev vundet på gejst og kæmpe fight fra drengene. En rigtig holdpræstation der gør en hver træner stolt, drengene holdt sammen og bakkede op om hinanden. Drengene vandt kampen 13-11.

Kamp3: AHK – Espergærde
Espergærde var et bedre spillende hold i denne kamp, og drengene tabte: 10-15.

U13-Drengene blev nr. 2 i gruppespillet og dermed videre til kvartfinalen

Kvartfinale: AHK – Blovstrød HK
Søndag morgen stod den på kvartfinale kamp imod Blovstrød HF, som var vinderne af deres gruppespil, og det blev den tæt kamp, som drengene desværre tabte 12-15.

U15-Drenge

AHK’s U15-Drenge vandt Rudersdal Cup efter 5 kampe i gruppespillet, efterfulgt af en finalekamp.