Allerød Heart Kids – LykkeLiga

Holdbeskrivelse

Landsholdsspillere, superstjerner, fede mål og masser af high-fives – det er LykkeLiga. LykkeLiga er et tilbud til børn og unge med særlige behov. Målet er give spillerne et frirum, hvor vi spiller håndbold.

 

LykkeLiga er et håndboldtilbud for dem, der ønsker at være en del af et aktivt fællesskab med motorisk træning og indledende håndboldøvelser. Vi har fokus på samarbejde, øvelser hvor vi træner motoriske færdigheder som hop, koordinering, kolbøtter og balance, øvelser med bolde og ikke mindst lege, hvor vi træner forståelse af regler og små instrukser – og forsøger at ramme de forskellige niveauer, som spillerne har.


Det betyder, at vi også forsøger at gøre træningen alsidig, og der lægges vægt på det udviklingsmæssige niveau, spillerne har. Der er træning i boldbehandling, afleverings- og skydeøvelser. Holdet træner; forsvar, øver samspil og løbebaner på alle pladser.


Målet er at have et sjovt fællesskab omkring håndbolden – og ikke forholde os til diagnoser og de udfordringer, der ellers kan være i hverdagen. Trænerne er håndboldtrænere – og ikke pædagoger eller sundhedsfagligt personale. Det forventes derfor, at forældrene er med og bakker op i forbindelse med træningen.

Bold: Ja - mange

AHK tilbyder, at du kan deltage i træningen i en prøveperiode på 14 dage, efter du er blevet registreret som ”potentielt medlem” i vores system.

Årgang: Ingen begrænsning

Aktiviteter

Februar
Tir
27
LykkeLiga træning
16:45 - 18:00
LIllerød hallen - hal 2
Marts
Tir
05
LykkeLiga træning
16:45 - 18:00
LIllerød hallen - hal 2
Tir
12
AFLYST: LykkeLiga træning
16:45 - 18:00
LIllerød hallen - hal 2
Tir
19
LykkeLiga træning
16:45 - 18:00
LIllerød hallen - hal 2

Holdkontingent

Cheftræner

Profile Image
Ann-Sofie Kofoed

Cheftræner

Der er i øjeblikket ikke nogle fremhævede profiler

Cheftræner

Karin Due
26795952

Chef assistent

Cecilie Spanggaard
28591724
400,00 kr. 15. jan