Ny bestyrelse!

By | 26. januar 2018

Kære forældre og spillere i AHK

 Der er generalforsamling d. 27. februar 2018 kl. 18.30 – 20.00 i Lillerødhallerne.

Bestyrelsen vil gerne opfordre alle til at møde op.

Vi er i den situation, at alle 6 medlemmer i den nuværende bestyrelse af forskellige årsager ikke ønsker at fortsætte bestyrelsesarbejdet. Det er vigtigt, at slå fast, at ingen medlemmer af bestyrelsen stopper på grund af uenighed, eller konflikter, men af individuelle årsager. Det tidsmæssige sammenfald ved dette for alle 6 medlemmer, er tilfældigt og har ikke dybere årsager.

Formand Jette Kruse, på valg, ønsker ikke genvalg. Jette har været utrolig glad for de 4 år hun har siddet i bestyrelsen. Det har været meget givtigt og spændende at arbejde i bestyrelsen, hun ønsker ikke at genopstille, da hun ikke længere har børn der spiller i klubben.

Næstformand Pernille Kreiser, på valg, ønsker ikke genvalg. Pernille takker for 4 rigtig spændende år i bestyrelsen, men vil gerne prioritere sin tid anderledes fremover.

Jimmy Nielsen, på valg, ønsker ikke genvalg. Jimmy har siddet i bestyrelsen i 2 år og har været glad for at bidrage, men vælger at stoppe på grund at private årsager og vil gerne lægge tiden andre steder.

Kasserer Malene Hjort, ikke på valg, udtræder af bestyrelsen på grund af manglende tid. Malene har været glad for at kunne bidrage indtil nu, men på af privat arbejdspres er opgaven blevet for tidskrævende.

Hans Borgen, ikke på valg, udtræder på grund af flere forhold. Hans har flere private årsager til, at han ikke kan bidrage så meget som han gerne vil.

Anne Godt-Hansen, ikke på valg, udtræder af bestyrelsen fordi hun ikke længere har børn der spiller i klubben. Hun vælger at træde ud af bestyrelsesarbejdet på grund af private årsager.

Vi er alle 6 villige til at hjælpe den nye bestyrelse godt i gang med de opgaver der lige nu er i forbindelse med drift af klubben.

Hvis der mod forventning ikke opstiller kandidater til en ny bestyrelse, vil formandsskabet indkalde til en ekstraordinær generalforsamling, med henblik på, at diskutere klubbens videre drift. Klubben kan ikke videreføres uden en bestyrelse, hvorfor det er vigtigt, at alle kommer og deltager i kommende generalforsamling.

Til alle de eventuelt kommende bestyrelsesmedlemmer, har vi valgt at skitsere hvilke opgaver der er i driften af klubben. se den her

Er der nogle, som gerne vil høre mere om bestyrelsesarbejdet, så er I velkomne til at kontakte formanden (Jette Kruse) på 61393358

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *